Sunday, 15 April 2012

Muslimah Nursing Wear

 IJ27
Saiz : S - 2XL
Warna : Ungu + Belang ungu-hitam
Jenis Kain : Kapas berkualiti tinggi

Kemasan : Jubah mini ILHAM dengan rekaan terbaru ini diperbuat daripada gabungan fabrik kapas berkualiti tinggi berwarna ungu polos & fabrik bercorak belang berwarna ungu-hitam yang kelihatan trendy sekali. Kolar teluk belanga dengan barisan butang yang boleh dibuka memudahkan ibu-ibu yang ingin menyusukan bayi mereka. Hujung lengan pumpkin dan terdapat poket di sisi. Sangat selesa dipakai & sesuai juga digayakan untuk ke pejabat atau bersantai dengan pilihan aksesori yang minimum.

Harga : RM58 (S - XL), RM63 (2XL)
Status : Dalam Stok

Kod : IJ19
Saiz : S - 2XL
Warna : merah jambu keunguan + putih + kelabu + motif abstrak
Jenis Kain : Lycra berkualiti tinggi

Kemasan : Jubah mini ini dihasilkan menggunakan fabrik lycra yang berkualiti tinggi dengan gabungan rona merah jambu, ungu, putih dan kelabu dihiasi motif abstrak yang menarik dan lembut dipandang mata. Kolar bulat dengan barisan butang yang boleh dibuka bagi kemudahan ibu-ibu yang menyusukan bayi mereka. Hujung lengan high cuff dan terdapat satu poket di sisi. Selesa & sesuai digayakan untuk ke pejabat atau bersantai dengan pilihan aksesori yang minimum.

Harga : RM52 (S - XL), RM54 (2XL)
Status : Dalam Stok ( XL sahaja)

Kod : IJ24
Saiz : S - 3XL
Warna : Hitam
Jenis Kain : Kapas berkualiti tinggi

Kemasan : Jubah mini ILHAM dengan rekaan terbaru ini diperbuat daripada fabrik kapas berkualiti tinggi berwarna hitam polos yang kelihatan cukup ringkas tetapi sangat praktikal digayakan oleh mereka yang ingin menunaikan ibadah umrah atau haji. Kolar teluk belanga dengan barisan butang yang boleh dibuka memudahkan ibu-ibu yang ingin menyusukan bayi mereka. Hujung lengan pumpkin, poket di sisi & terdapat belahan sedikit di kedua-dua sisi baju untuk keselesaan optimum semasa berjalan. Sangat selesa dipakai & sesuai juga digayakan untuk ke pejabat atau bersantai dengan pilihan aksesori yang minimum.

Harga : RM52 (S - XL), RM57 (2XL - 3XL)
Status : Dalam Stok

Kod : IJ24
Saiz : S - 3XL
Warna : Merah coral + latte
Jenis Kain : Kapas berkualiti tinggi

Kemasan : Jubah mini ILHAM dengan rekaan terbaru ini diperbuat daripada fabrik kapas berkualiti tinggi bercorak motif paisley dengan gabungan rona merah coral & latte yang kelihatan cukup anggun sekali. Kolar teluk belanga dengan barisan butang yang boleh dibuka memudahkan ibu-ibu yang ingin menyusukan bayi mereka. Hujung lengan high-cuff, poket di sisi dan sedikit perincian frills di hujung bawah baju, menambah seri feminin si pemakai. Sangat selesa dipakai & sesuai juga digayakan untuk ke pejabat atau bersantai dengan pilihan aksesori yang minimum.

Harga : RM52 (S - XL), RM57 (2XL - 3XL)
Status : Dalam Stok

Kod : IJ26B
Saiz : S - 2XL
Warna : Belang biru-hitam
Jenis Kain : Kapas berkualiti tinggi

Kemasan : Jubah ILHAM dengan rekaan terbaru ini diperbuat daripada gabungan fabrik kapas berkualiti tinggi berwarna hitam polos & fabrik bercorak belang besar berwarna hitam-biru yang kelihatan trendy sekali. Kolar teluk belanga dengan barisan butang bungkus yang boleh dibuka memudahkan ibu-ibu yang ingin menyusukan bayi mereka. Potongan A-cut, hujung lengan pumpkin dan terdapat poket di sisi. Sangat selesa dipakai & sesuai juga digayakan untuk ke pejabat atau bersantai dengan pilihan aksesori yang minimum.

Harga : RM92 (S - XL), RM98 (2XL)
Status : Dalam Stok

Kod : IJ26M
Saiz : S - 2XL
Warna : Belang merah-hitam
Jenis Kain : Kapas berkualiti tinggi

Kemasan : Jubah ILHAM dengan rekaan terbaru ini diperbuat daripada gabungan fabrik kapas berkualiti tinggi berwarna hitam polos & fabrik bercorak belang besar berwarna merah-hitam yang kelihatan trendy sekali. Kolar teluk belanga dengan barisan butang bungkus yang boleh dibuka memudahkan ibu-ibu yang ingin menyusukan bayi mereka. Potongan A-cut, hujung lengan pumpkin dan terdapat poket di sisi. Sangat selesa dipakai & sesuai juga digayakan untuk ke pejabat atau bersantai dengan pilihan aksesori yang minimum.

Harga : RM92 (S - XL), RM98 (2XL)
Status : Dalam Stok


Kod : IJ26P
Saiz : S - 2XL
Warna : Belang ungu-hitam
Jenis Kain : Kapas berkualiti tinggi

Kemasan : Jubah ILHAM dengan rekaan terbaru ini diperbuat daripada gabungan fabrik kapas berkualiti tinggi berwarna hitam polos & fabrik bercorak belang besar berwarna ungu-hitam yang kelihatan trendy sekali. Kolar teluk belanga dengan barisan butang bungkus yang boleh dibuka memudahkan ibu-ibu yang ingin menyusukan bayi mereka. Potongan A-cut, hujung lengan pumpkin dan terdapat poket di sisi. Sangat selesa dipakai & sesuai juga digayakan untuk ke pejabat atau bersantai dengan pilihan aksesori yang minimum.

Harga : RM92 (S - XL), RM98 (2XL)
Status : Dalam Stok


No comments:

Post a Comment